En Glad Rasmus

En glad Rasmus

Hallå :) !

Det är en glad Rasmus som skriver sin blogg ikväll den 3 mars ! , fast jag vet inte varför jag är GLAD ?.
Jag har egentligen tusen saker att vara ledsen över , men varför ska jag vara det när jag kan va glad ? , ingenting kan få mig ledsen och ingenting kan få mig arg (förutom jobbet ;) ) , jag känner mig som helt ny människa ! .
Jag kanske är såhär glad på grund av att Allsvenskan snart börjar , ni får säga vad ni vill , men när jag är som lyckligast i hela världen så är det när jag sitter på Stadion i Malmö och kollar på di blåe .
Det är något man föds med , jag är jävligt glad att jag har det intresset och när jag får barn kommer han/hon att födas himmelsblå och dom första kläderna han/hon kommer ha på sig är Malmö FF kläder ! . Låter dumt och löjligt men så är det , och det är bra att jag kan lägga all min energi på fotbollen nu , så glömmer jag allt annat som är tråkigt och sorligt , två dagar kvar på denna vecka och det känns bra .
Jobbet har gått bra denna veckan allt flyter på , snart dags at lägga på sommardäck och då blir bilen snygg igen ;). Vet inte vad mer jag ska skriva men när ni läser detta så hoppas jag ni har ett leende på läpparna och tänker på mig ! .....

Tja !

RSS 2.0