Är sårad , ensam , övergiven !


Det känns inte bra just nu , jag isolerar mig , jag känner mig helt borta !.
Var är all glädje ? , var är den glada Rasmus , jag vet inte vad som händer , och jag känner mig helt maktlös !.
Den ända gången jag är glad , det är när jag är full , och det händer allt för ofta nuförtiden .
Tack alla för en trevlig helg , ha det bra !

Jessica Svensson



Det har snart gått över ett halvår sen det tog slut , jag står kvar på samma plats med ännu mer känslor !.
Fast i henne kommer jag alltid vara , fast hon struntar totalt i mig , jag har försökt få hennes hjälp så många gånger , men hon är upptagen med massa annat påstår hon .
Jag saknar henne varje dag , varje minut , varje sekund , hon är mitt livs kärlek och det ända jag vill är att få tillbaka henne , och få hennes kärlek !.
Jag har försökt bevisa för henne i ett halvår att jag verkligen har förändrats men ändå kan hon inte försöka träffa mig och bjuda till lite själv , jag vet inte om hon har någon ny , kanske bäst att jag inte vet för det hade knäckt mig totalt , med tanke på allt jag gör varje dag för henne , jag jobbar med mig själv hela tiden för att försöka va så bra som möjligt för henne !.
När jag är med henne så känner jag livsglädje , känner att jag har något att kämpa och längta efter exakt varje sekund av dagen !.
Jag älskar henne mer och mer för varje dag som kommer , jag får leva på mina minnen med henne , men jag kommer aldrig glömma eller komma över henne , jag vill inte det heller , för jag har träffat min kärlek i livet , önskar hon kom hit nu och sa att allt kommer bli bra igen , då hade jag fått tillbaka min livsglädje och kanske slutat med all skit jag håller på med nu !.
Hon är den finaste människan i hela världen , har man henne behöver man inget annat , du behöver inga pengar eller fina bilar , inget boende ! , för har du hennes kärlek och då har du allt .
Jag tänker på våra fina dagar , tårarna bara rinner ner från min kind , jag kommer ihåg när vi va i Göteborg på Liseberg , det var innan Jul , det var de mysigaste och finaste jag upplevt !.
Jag kommer ihåg det som igår , hennes fina leende , och när vi var inne i den lilla mysiga butiken och jag köpte ett armband till henne , jag kommer ihåg när vi var ute och gick vid havet , då var de hon och jag mot världen !, en känsla som inte går att beskriva .
När hon tog körkort bokade jag bord på Rose Garden , köpte blommor , för att göra hennes dag så bra som möjligt !. Jag berättade hur stolt jag var över henne och hur mycket hon ger mig , jag körde till henne nästan varje kväll för att få träffa henne bara 5 minuter ibland , men dom 5 minuterna var dom bästa i livet ! .
Nu står jag utan henne , jag har ingenting längre , jag är rädd för att bli kär i någon annan , jag kommer inte hitta någon ny , för jag vill inte ha någon annan !.
Jag har hittat mitt livs kärlek och jag kommer vänta tills hon är redo att ta tillbaka mig , jag sitter hemma varje kväll och tittar på telefonen o tänker , ska hon inte ringa ? , ska hon inte skriva ? , jag sitter hemma och tittar mot dörren o hoppas på att hon en kväll ska stå där med öppna armar igen , detta halvåret har varit det värsta i mitt liv , jag kommer inte över henne , och det är ett bevis på hur mycket kärlek det finns !. Jag bara önskar att hon kom hit och lyssnade på vad jag har att säga henne , att hon försöker förstå vad jag gåt igenom innan , jag ångrar allt dumt jag gjort mot henne !.
Men hon har gett mig det värsta straffet som någon kan ge mig , och det är att jag inte får va med henne , att krama henne hade gett mig allt just nu !.
Varje dag går jag runt med min sorg , min frustration , och känner mig övergiven , värdelös , jag känner att jag har tappat allt och ska det fortsätta såhär så vill jag flytta härifrån , lämna denna stad och kanske detta land .
För jag vet att om jag är kvar här , så är hon med mig alltid , hon finns med mig varje sekund , och mina tankar går till henne varje sekund varje dag !.
Snälla Jessica Hjärtat Svensson , läser du detta så kom tillbaka , låt mig göra dig lycklig , låt mig få göra allt för dig , det är de ända jag vill och önskar !.
Jag får fortsätta sitta i min sorg och kolla på bilder från vår tid ihop , tårarna kommer fortsätta falla , men det är såhär mitt liv har set ut i ett halvår , och såhär kommer det se ut resten av livet om hon inte kommer tillbaka och räddar mig från allt !.
Jag önskar du var här , i min dröm och i mitt hjärta kommer du stanna för alltid !.
Jag hoppas hon har det underbart bra , och att jobb och allt annat går jätte bra för henne !, är hon lycklig så hjälper det lite mot min sorg .
En text skriven från din Snuffs , som alltid finns här för dig , och som kommer älska dig mer och mer för varje dag som kommer !.
Saknar dig mer än något annat i världen , du är mitt allt , vi ses .


JAG ÄLSKAR DIG / DIN RASMUS KARLSSON !

RSS 2.0